STER Advertentie
STER Advertentie

Deniz (17) verrast zijn ongeneeslijk zieke vader in politie-uniform

Deniz (17) verrast zijn ongeneeslijk zieke vader in politie-uniform
Politie Rotterdam

Donderdag 16 mei 2019 - 10:46 uur

|

Door:

Elize

Deniz heeft op een hele mooie manier zijn droom kunnen waarmaken. De 17-jarige jongen wil namelijk al sinds kinds af aan politieagent worden en zijn vader heeft hem daarin altijd gesteund. Helaas is zijn vader momenteel ongeneeslijk ziek en is de kans nihil dat hij de dag zal mee kunnen maken dat zijn zoon officieel bij de politie gaat werken. Daarom besloot Deniz bij het politiebureau te vragen of hij voor een keer een uniform mag lenen om zijn vader te verrassen. 

De wijkagenten van het politiebureau in Berkel en Rodenrijs hoefde niet lang na te denken over dit verzoek van Deniz. De volgende dag mocht hij het uniform ophalen op het bureau. Hij trok het pak aan en bezocht daarmee zijn vader in het ziekenhuis. De Politie Rotterdam deelde een foto van dit prachtige en ontroerende moment op Facebook.

Populair op FunX.nl

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

  • #PrayforAmazonia gaat viral: "Amazonewoud staat al 3 weken in de fik!"

  • O.a. Jairzinho, Bizzey & Sevn doen eigen hits spontaan in het Engels

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.rotterdam.42112-deniz-17-verrast-zijn-ongeneeslijk-zieke-vader-in-politie-uniform"}