STER Advertentie
STER Advertentie

Deniz (17) verrast zijn ongeneeslijk zieke vader in politie-uniform

Deniz (17) verrast zijn ongeneeslijk zieke vader in politie-uniform
Politie Rotterdam

Donderdag 16 mei 2019 - 10:46 uur

|

Door:

Elize

Deniz heeft op een hele mooie manier zijn droom kunnen waarmaken. De 17-jarige jongen wil namelijk al sinds kinds af aan politieagent worden en zijn vader heeft hem daarin altijd gesteund. Helaas is zijn vader momenteel ongeneeslijk ziek en is de kans nihil dat hij de dag zal mee kunnen maken dat zijn zoon officieel bij de politie gaat werken. Daarom besloot Deniz bij het politiebureau te vragen of hij voor een keer een uniform mag lenen om zijn vader te verrassen. 

De wijkagenten van het politiebureau in Berkel en Rodenrijs hoefde niet lang na te denken over dit verzoek van Deniz. De volgende dag mocht hij het uniform ophalen op het bureau. Hij trok het pak aan en bezocht daarmee zijn vader in het ziekenhuis. De Politie Rotterdam deelde een foto van dit prachtige en ontroerende moment op Facebook.

Populair op FunX.nl

  • Jay Z betaalt advocaat voor familie waarvan 4-jarig kind onder schot werd gehouden

  • Ibrahim Afellay keert terug bij PSV

  • Emotionele vader vermiste backpacker (18) vraagt WhatsApp om hulp

  • Vrouw bestelt Mariah Carey-taart, maar krijgt Marie Curie

  • Social Talk: deze artiesten genieten van hun welverdiende vakantie

  • 'Moordenaar die studente (21) doodstak werd verkeerd ingeschat door hulpverleners'

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.rotterdam.42112-deniz-17-verrast-zijn-ongeneeslijk-zieke-vader-in-politie-uniform"}