FunX Rotterdam

Politie sluit misdrijf uit in onderzoek naar dood Rabby Racks

foto: Instragram: Rabby_sfb
  1. Newschevron right
  2. Politie sluit misdrijf uit in onderzoek naar dood Rabby Racks

De politie heeft afgelopen maandag een update gegeven in het onderzoek naar de dood van SFB-oprichter en rapper Rabby Racks. Op basis van het politieonderzoek is een misdrijf uitgesloten.

Mogelijk zelfmoord gepleegd

Hoewel de politie geen verdere details geeft, ziet het ernaar uit dat de 34-jarige Barry Inees, zoals de rapper heette, zichzelf van het leven heeft beroofd. Racks werd op 20 januari met een schotwond aangetroffen in een woning aan de La Fontainestraat in Rotterdam Lombardijen. Twee personen werden aangehouden voor verhoor, maar deze zijn inmiddels vrijgelaten. Het is vooralsnog onduidelijk of het politieonderzoek hiermee is afgesloten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

SFB

Rabby Racks staat bekend als de oprichter en voormalige manager van SFB. Hij zag al vroeg het talent in hen en bracht ze samen om een groep te vormen. SFB groeide uit tot één van de grootste rapgroepen van het land. Ook verscheen hij als rapper op het nummer Check van Frenna.

Uitvaart op 3 februari

Priceless van SFB kondigde via zijn Instagram Stories aan dat de uitvaart van Rabby Racks op 3 februari zal plaatsvinden. Een dag later vindt ook nog een thanksgiving service plaats.

Hulp bij depressie

Heb jij last van een depressie of andere psychische problemen? Het is heel belangrijk om hierover te praten. Neem contact op met Mind Korrelatie. Zij zijn maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 21.00 bereikbaar via 0900-1450. Je kunt ook chatten, mailen of WhatsAppen voor advies en hulp via mindkorrelatie.nl.

Zelfmoordpreventie

Denk je aan zelfbeschadiging, zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via 113.nl, bel 113 of via het gratis nummer 0800-0113.

Ster advertentie
Ster advertentie