Up 2 Date

Rabby Racks vannacht dood aangetroffen met schotwond in woning Rotterdam

foto: Instragram: Rabby_sfb
  1. Newschevron right
  2. Rabby Racks vannacht dood aangetroffen met schotwond in woning Rotterdam

Manager en rapper Rabby Racks is vannacht op 34-jarige leeftijd overleden, zo meldt het AD. De man die bekendstond als de ontdekker en de manager van SFB werd met een schotwond aangetroffen in een woning aan de Lafontainestraat in Lombardijen. Er zijn inmiddels twee personen meegenomen voor verhoor.

Manager SFB en rapper

Barry Inees, zoals de manager/rapper echt heette, kenden we natuurlijk als degene die SFB bij elkaar bracht. Hij zag al vroeg het talent in hen en bracht ze daarom samen om een groep te vormen. SFB groeide uit tot één van de grootste rapgroepen van het land. Ook verscheen hij als rapper op het nummer Check van Frenna.

Politie en justitie

Rabby Racks was geen onbekende van politie en justitie. Eerder zat hij een celstraf uit voor witwassen. Ook was hij verdachte in het grote liquidatieproces Eris, maar er is nooit bewijs geweest voor zijn betrokkenheid in een van die moordzaken.

Op dit moment is de woning en het grasveld achter de flat afgezet voor forensisch sporenonderzoek. Wat er precies gebeurd is in de woning is nog niet duidelijk.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie