FunX Rotterdam

Broer van vermiste Silvester (26): "Tijdens het zoeken kon ik niks meer zien door mijn tranen"

foto: Politie
  1. Newschevron right
  2. Broer van vermiste Silvester (26): "Tijdens het zoeken kon ik niks meer zien door mijn tranen"

Vrienden, familie en bekenden maken zich grote zorgen om de vermiste fotograaf Silvester Smit. Sinds zaterdagavond heeft niemand meer contact gehad met de 26-jarige man uit Capelle aan den IJssel, die ook wel bekendstaat onder de naam Suiker Oompie. Zijn broer Sandro stuurde in 7/11 een persoonlijke boodschap naar zijn vermiste broertje, in de hoop dat hij snel weer thuiskomt.

"Tijdens het zoeken kon ik niks meer zien door mijn tranen." - Sandro

KRalingse bos

Silvester had zaterdagavond met zijn vriendin afgesproken, maar hij kwam nooit opdagen. Zijn vriendin kon hem ook niet bereiken. Volgens de politie heeft zijn telefoon het laatste contact gemaakt met een zendmast bij het Kralingse Bos. Daarna heeft niemand hem meer te pakken gekregen.

Zoektocht

Broer Sandro heeft zich de afgelopen dagen alleen maar beziggehouden met de zoektocht naar Silvester. Samen met tientallen anderen doorzocht hij de hele omgeving van het Kralingse bos. Daar hebben ze niks gevonden. Aan Sander vertelt Sandro geëmotioneerd dat hij erg bezorgd is, maar wel de hoop blijft houden dat ze hem binnenkort vinden. "Je moet je wel sterk houden natuurlijk, alleen als we allemaal sterk blijven kunnen we hem sneller vinden. Wij kunnen niet rustig slapen als hij misschien daar buiten loopt."

Sandro deelt ook nog een persoonlijk bericht aan zijn broer: "Silvester kom alsjeblieft terug. We zijn niet boos dat je je telefoon een paar dagen niet hebt opgenomen. We houden van je. Niet alleen ik, heel je familie, je vrienden, je collega's. We willen graag dat je terugkomt. We houden van je."

Tips?

Alle tips over Silvester zijn welkom. Silvester is 185 cm lang, licht getint, draagt zijn lange zwart haar meestal in een knotje en heeft een sikje. Als je informatie hebt over deze vermissing, kun je contact opnemen met de politie.

Ster advertentie
Ster advertentie