FunX Rotterdam

Feyenoord-fans halen binnen paar uur ton op voor megagroot spandoek en muurschildering

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Feyenoord-fans halen binnen paar uur ton op voor megagroot spandoek en muurschildering

Binnen enkele uren heeft supportersclub De Feijenoorder genoeg geld binnengehaald om de stad te versieren voor het mogelijk aankomende kampioenschap van Feyenoord. Het plan is om met het geld onder meer twee megagrote spandoeken en een ‘gruwelijke muurschildering’ komen.

Steun

De inzameling begon gisterenavond om 19:00 uur en kon meteen op veel steun rekenen. Binnen een uur was er namelijk al meer dan 30.000 euro opgehaald. Het enthousiasme onder Feyenoord-fans is zo groot dat de website er zelfs meerdere keren uitlag, omdat de site het aantal donaties niet aankon.

De initiatiefnemers zijn erg blij met de enorme hoeveelheid steun. “WAUW! We hadden nooit durven dromen dat we binnen 24u onze eerste doelen zouden bereiken”, is er op de crowdfundingswebsite te lezen.

Grootste ooit

Inmiddels is er meer dan een ton opgehaald, wat betekent dat de supportersclub aan de slag gaat met twee grote spandoeken en een muurschildering. Een van de spandoeken moet ‘de grootste ooit’ worden en komt op een ‘Rotterdams gebouw’ te hangen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Landskampioen

Feyenoord kan dit weekend mogelijk landskampioen worden. Of dat daadwerkelijk gebeurt, hangt nog van een aantal zaken af. Zo moet PSV aanstaande zaterdag in de wedstrijd tegen Sparta verliezen of gelijkspelen. Als dat gebeurt moet Feyenoord zondagmiddag om 14:30 uur de wedstrijd tegen Excelsior winnen.

Ster advertentie
Ster advertentie