FunX Rotterdam

Vind je passie tijdens Skills Masters

  1. Newschevron right
  2. Vind je passie tijdens Skills Masters
Deuren afhangen, straten maken, transport- en logistieke skills testen, een pitstop simuleren, dat kan allemaal tijdens Skills Masters. Voor de tiende keer op een rij staat Ahoy drie dagen lang in het teken van het beroepskeuze-evenement. Op donderdag, vrijdag en zaterdag kunnen vmbo'ers en mbo'ers snuffelen aan beroepen, wedstrijden en demonstraties bekijken, maar vooralheel veel doen. "Uiteindelijk gaat het erom dat je je passie en interesse weet te vinden," zegt Skills Masters directeur Jos de Goey in FunX City Rotterdam.

Het grootste loopbaanevenement van Nederland staat dit jaar in het teken van De weg naar werk. Het zijn eigenlijk drie evenementen die samen komen, namelijk Skills Masters, Studiebeurs West en Job Event. "Hier kunnen jongeren en werkzoekenden zich uitvoerig kunnen laten informeren en inspireren op het gebied van beroep, studie en werk."

Het evenement is ingedeeld in vijf zones: techniek, geüniformeerde beroepen, zorg & welzijn, groen en economie & handel. "Je kan je pas echt goed oriënteren als je die breedte van de beroepen ook ziet en ervaren hebt. Hoe meer ervaring je kan bieden, hoe beter het is om de juiste keuze te maken."

Ster advertentie
Ster advertentie