Naar homepage
FunX Rotterdam

Rotterdamse Bradley is de 'knapste man van Nederland'

  1. Newschevron right
  2. Rotterdamse Bradley is de 'knapste man van Nederland'

Bradley Zee is het afgelopen weekend verkozen tot Mister Universe Nederland. De 23-jarige Rotterdammer mag Nederland in juli gaan vertegenwoordigen bij de Mister Universe-verkiezing in de Dominicaanse Republiek. Youssef belde met Bradley om hem alvast succes te wensen.

Leeghoofd?

De wedstrijd van Mister Universe Nederland begon met twintig kandidaten die het tegen elkaar opnamen om de knapste man van het land genoemd te worden. Uiteindelijk gingen er tien mannen door naar de finale, maar Bradley wist de hoofdtitel te pakken. Daarvoor moest hij in zijn ondergoed poseren, in pak over de catwalk lopen en ja hij moest ook allerlei vragenrondes doorstaan. Dat een miss of mister per definitie een leeghoofd zou zijn, is volgens Bradley dan ook onzin.

"Je hebt wel degelijk hersens nodig. Probeer het anders zelf. Heel veel jongens durven de stap niet te maken, maar misschien is het wel wat voor jou."

aandacht

Bradley is blij en trots dat hij niet alleen Nederland, maar ook Rotterdam mag representen in de Dominicaanse republiek: "Ik ga knokken voor de titel." De zenuwen beginnen al te komen en de komende tijd gaat hij flink oefenen op zijn catwalkmoves. Ondertussen heeft hij het ook nog druk met het beantwoorden van de vele vrouwen die in zijn dm sliden.

"Mijn relatie is net uitgegaan. Maar het komt eigenlijk wel goed uit. De dames geven me nu goed aandacht."

Ster advertentie
Ster advertentie