FunX Rotterdam

Lisette maakt videoclips voor Mr. Probz: "Ik was van tevoren gewaarschuwd voor hem."

  1. Newschevron right
  2. Lisette maakt videoclips voor Mr. Probz: "Ik was van tevoren gewaarschuwd voor hem."

Heb je weleens de clips van Mr. Probz, Stepherd & Skinto of Mr. Polska gezien? Nee? Dan moet je het echt heel snel doen want het brein achter deze videoclips komt uit Rotterdam. Lisette Donkersloot is de naam van de 22-jarige regisseur en ze heeft ondertussen twee clips van Mr. Probz bedacht en geregisseerd en de videoclip van 'Brak Obama' van Stepherd & Skinto.

Haar sexy, vrouwelijke stijl sprak deze artiesten wel aan. "Ik was van tevoren gewaarschuwd voor Mr. Probz omdat dat soort artiesten heel kritisch kunnen zijn maar het ging juist heel goed." Zo goed, dat ze een tweede clip van de super populaire zanger mocht maken. Dat was de clip bij het nummer 'Do It Again'. "Meestal luister ik 15 keer het nummer en dan kies ik de stukken uit die ik het leukst vind en daar ga ik dan plaatjes bij bedenken en zo ontstaat er langzaam een idee."

Dat haar ideeën goed zijn, bewijst ze wel. Maar hoe is het om zo jong al in een mannenwereld te werken? Lisette heeft daar niet zoveel last van want ze heeft geen zin om zichzelf te zien als dat meisje dat toevallig met heel veel mannen moet werken. "Soms denken mensen op locatie wel dat ik van de styling ben."

Misschien is de reden waarom het zo lekker liep tussen haar en Mr. Probz wel omdat ze allebei kritisch zijn. Want trots is ze absoluut niet op haar werk. "Nee ik kan echt nog heel veel leren." Check hieronder de videoclip die deze ambitieuze dame maakte voor Stepherd & Skinto:

Ster advertentie
Ster advertentie