FunX Rotterdam

Mediatalenten FunX en OPEN Rotterdam Summerschool ontvangen certificaat

  1. Newschevron right
  2. Mediatalenten FunX en OPEN Rotterdam Summerschool ontvangen certificaat

FunX en OPEN Rotterdam hebben deze zomer de handen ineen geslagen met een eigen Summerschool: dé Rotterdamse kweekvijver voor nieuw mediatalent. De afgelopen weken was onze eigen Tim Beumers elke vrijdag met een groepje jongeren hier in de studio te vinden om ze te begeleiden. Tim en de jongeren schoven aan bij Dulci in Jouw Stad Rotterdam!

De mediatalenten hebben vijf weken de kans gehad om radio en televisie te maken. En dat beviel heel goed! Zo hebben ze bijvoorbeeld verschillende reports opgenomen, waaronder eentje over het hebben van one night stands. De meeste Summerschool-leerlingen vonden radiomaken net iets lastiger dan televisie maken. "Je mist toch een element bij het radiomaken dat je bij beeld wel hebt. Je moet de hele tijd doorblijven praten, anders is het letterlijk stil."

Maar is vijf weken niet een beetje kort? Tim: "Nee, je kan binnen vijf weken wel zien of iemand aanleg heeft om hem/haar uit te nodigen voor verdere talentontwikkeling."

Aan de slag bij FunX?

De Summerschool-leerlingen hebben nog veel meer media-interesse gekregen door de afgelopen vijf weken. "Ik ben druk bezig met hier bij FunX solliciteren en wacht nog op antwoord."

Last but not least liet Dulci nog een report van hen horen. Waar het over gaat? Een leugentje om eigen bestwil...

Ster advertentie
Ster advertentie