FunX Rotterdam

Vier verdachten aangehouden na schietpartij in Rotterdam

foto: Shutterstockfoto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Vier verdachten aangehouden na schietpartij in Rotterdam

In Rotterdam zijn in de nacht van zaterdag op zondag vier mensen aangehouden na een schietpartij. De schoten werden rond 03.40 uur gelost op de Wolphaertsbocht in Rotterdam-Charlois.

Schietpartij

Mogelijk is er een verband met een ruzie die ontstond bij een café in de straat. Wat de exacte aanleiding was is onduidelijk. Volgens getuigen zou er tijdens een achtervolging zijn geschoten. Een zwaargewond slachtoffer die zou zijn geraakt in zijn gezicht, is volgens een getuige bij het Ikazia Ziekenhuis afgezet. De politie kan nog niet bevestigen of deze man betrokken was bij de schietpartij aan de Wolphaertsbocht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meerdere incidenten

In de nacht van zaterdag op zondag vonden er meerdere incidenten plaats in Rotterdam. Om 02.00 uur kreeg de politie een melding van een schietpartij aan de Kaneelhof in Rotterdam-Hoogvliet. Agenten die ter plaatse gingen, troffen geen daders of gewonden aan, maar vonden wel sporen die erop duiden dat er daadwerkelijk is geschoten. Er loopt momenteel een onderzoek naar de zaak.

Steekpartij

Ook in de Hobokenstraat, in het centrum van Rotterdam, vond een geweldsincident plaats. Rond 02.40 uur raakte een man lichtgewond bij een steekpartij. Volgens een politiewoordvoerder ging er een ruzie aan de steekpartij vooraf.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie