Sport

Messi verbreekt record van meest gelikete Instagrampost met nieuwe WK-foto's

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Messi verbreekt record van meest gelikete Instagrampost met nieuwe WK-foto's

Lionel Messi bekroonde zijn legendarische voetbalcarrière afgelopen zondag met de felbegeerde wereldtitel na een spannende WK-finale tussen Argentinië en Frankrijk. Een dag na de historische overwinning heeft de profvoetballer wederom een nieuwe mijlpaal behaald. Messi heeft namelijk het record verbroken van de meest gelikete Instagrampost met een reeks WK-foto's.

62 miljoen likes

De Argentijnse sterspeler deelt sinds eergisteren foto's van zichzelf met de wereldbeker in handen. Logischerwijs worden de foto's massaal geliket, maar vooral de eerste post die Messi deelde ging bijzonder hard. Het instagrambericht behaalde maar liefst 62 miljoen likes en is daarmee de meest gelikete Instagrampost in de geschiedenis van de social media-app.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Zo vaak over gedroomd'

In de caption van de meest gelikete post vertelt Messi dat hij er altijd van heeft gedroomd om met Argentinië wereldkampioen te worden. "Ik heb er zo vaak over gedroomd. Ik wilde dit zo graag dat ik het nog steeds niet niet kan geloven", schrijft de 35-jarige profvoetballer. "Hartelijk dank aan mijn familie, aan iedereen die mij steunde en ook aan iedereen die in ons geloofden. We bewijzen opnieuw dat als wij Argentijnen samen en eensgezind strijden, we kunnen bereiken wat we willen. De eer komt toe aan deze groep, die boven de individualiteit staat, het is de kracht van iedereen die vecht voor dezelfde droom, die ook de droom was van alle Argentijnen. Het is ons gelukt!"

Ei

De vorige post die het meest werd geliket op Instagram was een foto van een doodgewoon ei. Het enige doel van die post was om het record van de toenmalige recordhouder Kylie Jenner (met 18 miljoen likes) te verbreken

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie