Sport

Conor McGregor aangereden tijdens fietstocht in Ierland

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Conor McGregor aangereden tijdens fietstocht in Ierland

Conor McGregor is gisteren aangereden tijdens een fietstocht in zijn geboorteland Ierland. De 34-jarige MMA-vechter deelt op sociale media beelden van het fietsongeluk en zijn verwondingen.

"Het gaat goed"

"Ik kreeg zojuist een knal van een auto van achteren", schrijft de voormalig wereldkampioen lichtgewicht bij een post op Instagram. Op de foto is te zien hoe McGregors fiets op de grond ligt. In een video in dezelfde post is te horen hoe de bestuurder van de auto zich uitgebreid verontschuldigd. "Maak je niet te druk", stelt McGrgor de man gerust. "Het gaat goed met mij."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Bedankt god, worstelen en judo"

De MMA-vechter laat in zijn bericht weten dat de auto vol gas recht op hem af reed. De bestuurder van de auto kon McGregor met geen mogelijkheid zien door de laaghangende zon. "Ik had dus wel dood kunnen zijn". Hij bedankt God en zijn sporten worstelen en judo dat het nog niet zijn tijd was. "Mijn sport heeft mij geleerd hoe ik veilig moet vallen. Dat heeft mijn leven gered."

Pijnlijke bil

De kleren van McGregor hebben het er minder goed van afgebracht. Zo zit er een flinke scheur in zijn broek. Eenmaal thuis kwam de MMA-vechter er ook nog achter dat zijn bil een flinke kras heeft opgelopen. Dat deelt hij met een (inmiddels erg populaire) foto op Instagram

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie