Sport

Bayern München schorst Mané na stoot in gezicht van ploeggenoot

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Bayern München schorst Mané na stoot in gezicht van ploeggenoot

Bayern München heeft Sadio Mané (links op de foto) voor één wedstrijd geschorst. De Senegalese aanvaller zou ploeggenoot Leroy Sané (rechts op de foto) in de kleedkamer een klap in het gezicht hebben gegeven.

Ruzie

De twee ploeggenoten kregen het dinsdagavond op het veld tijdens de wedstrijd tegen Manchester City (3-0 verlies) met elkaar aan de stok. Volgens Duitse media was Mané woedend over iets dat Sané zou hebben gezegd tijdens de ruzie op het veld. Na afloop van de wedstrijd zou de ruzie in de kleedkamer door zijn gegaan, waarbij Mané uiteindelijk Sané in gezicht zou hebben geslagen. Naar verluidt hield Sané er een bebloede lip aan over en moesten spelers tussenbeide komen.

Schorsing

Bayern München gaat niet in op de details rondom het incident, maar laat in een verklaring wel weten dat Mané voor één wedstrijd is geschorst. Volgens de Duitse club wordt Mané bestraft voor "wangedrag na de wedstrijd tegen Manchester City". Ook moet Mané een boete betalen. Hoe hoog de boete is, wordt niet bekendgemaakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie