Sport

Mike Tyson stelt gevecht tegen Jake Paul uit vanwege gezondheidsklachten

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Mike Tyson stelt gevecht tegen Jake Paul uit vanwege gezondheidsklachten

Het gevecht waar veel fans zo naar hebben uitgekeken tussen Mike Tyson en Jake Paul is uitgesteld. Tyson heeft namelijk last van een maagzweer, zo werd bekend vorige week. De bokslegende was daardoor genoodzaakt om de partij uit te stellen, aangezien hij de komende weken alleen licht mag trainen. Daarom zal de wedstrijd op 20 juli niet doorgaan.

Uitgesteld

Voor de fans is het een aderlating dat het gevecht tussen de heavyweight legende en de boxing influencer niet doorgaat. Ook Mike Tyson zegt te betreuren dat de wedstrijd verplaatst moet worden. Volgens Tyson maakt het verplaatsten van de datum geen verschil voor de beoogde uitslag. "Jake Paul, dit heeft je misschien wat tijd gegeven, maar uiteindelijk zal je nog steeds knock-out gaan." De legendarische bokser claimt dan ook dat zijn lichaam nu sterker is dan dertig jaar geleden. "Mijn lichaam is nog altijd sterker dan in de jaren negentig. Ik kan niet wachten om later dit jaar een onvergetelijke prestatie neer te zetten."

Gezondheid

Jake Paul gaf op Instagram Stories aan dat hij het jammer vindt dat het gevecht is uitgesteld. Toch vindt Paul, die dertig jaar jonger is dan zijn aankomende tegenstander, dat Tysons gezondheid boven alles gaat. Ook zegt Paul “enorm veel respect te hebben” voor de oud-bokser. "Mijn fans weten dat ik alleen tegen 'Iron Mike' wil strijden als hij op zijn sterkst is." Net zoals Paul zullen we de nieuwe datum van het gevecht geduldig af moeten wachten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie