Entertainment

Drake wedt $250.000 op Jake Paul's nederlaag in bokswedstrijd tegen Nate Diaz

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Drake wedt $250.000 op Jake Paul's nederlaag in bokswedstrijd tegen Nate Diaz

Drake heeft weinig vertrouwen in Jake Paul. De rapper heeft er 250.000 dollar (bijna 277.000 euro) op ingezet dat de vriend van de Nederlandse schaatsster Jutta Leerdam de opkomende bokswedstrijd tegen Nate Diaz gaat verliezen. Drake laat in zijn verhaal op Instagram zien op wie hij heeft gewed.

Miljoen dollar

Als Paul de wedstrijd inderdaad verliest, wint Drake een miljoen dollar. Hiermee zou hij het verlies van eerder dit jaar goedmaken. Drake zette in februari namelijk ook al geld in op een wedstrijd van Paul. Hij gokte toen dat de bokser zou winnen. Helaas voor de rapper verloor Paul de wedstrijd tegen Tommy Fury, waardoor hij destijds 400.000 dollar verloor. Het lijkt er op dat hij ditmaal het vertrouwen heeft verloren in Paul. Daarnaast is het ook een loyaliteitskwestie. "Ik kan niet tegen een Diaz broer wedden", legt Drake zijn keuze verder uit. "Zo ben ik gewoon niet opgevoed."

Screenshot weddenschap Drake

foto: Instagram @champagnepapi

Weddenschap na weddenschap

Drake is niet vies van een weddenschapje op een sportwedstrijd. Zo verloor hij vorig jaar november nog twee miljoen dollar door een weddenschap op een MMA-gevecht. De 36-jarige artiest zette zijn geld toen in op Israel Adesanya, die tegen Alex Pereira vocht en uiteindelijk verloor. Eerder legde Drake ook al hoge bedragen in bij wedstrijden van de Super Bowl, de NFL Draft en de Spaanse Grand Prix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vechtpartij

Het gevecht vindt zaterdagavond lokale tijd plaats in Dallas. In Nederland zal het gevecht rond 07.00 uur morgenochtend te zien zijn. Eergisteren was de persconferentie voor het gevecht. Deze liep echter volledig uit de hand. Hoewel Diaz zich aardig rustig kon houden onder de opmerkingen van Paul, gold dat niet voor de beveiliging van de twee mannen. Jutta legde de vechtpartij van haar vriendje vast en deelde deze via Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie