Naar homepage
Sport

Schokkend: voetballer gaat knock-out na schop in gezicht

foto: YouTube: Fotbal Romania
  1. Newschevron right
  2. Schokkend: voetballer gaat knock-out na schop in gezicht

Voetballer Slavko Perovic van Dinamo Boekarest ging zaterdag knock-out tijdens de wedstrijd tegen FCSB. De dertigjarige spits uit Servië kreeg een trap in het gezicht en stond daarna niet meer op. De spelers van beide ploegen waren duidelijk in paniek nadat Perovic roerloos bleef liggen. De clubartsen waren gelukkig snel ter plaatse, net als twee ambulances.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Situatie Perovic

Een dag na het incident lijkt de schade bij Perovic mee te vallen. In een interview met Kurir zegt de voetballer dat hij wat lichte verwondingen heeft aan zijn neus en gezicht en dat verder alles oké is: "Het gaat nu goed! Ik ben een paar tanden verloren, maar gezien de situatie gaat het goed. Hij heeft mij wel goed geraakt." Hij moet nog wel even een vervolgonderzoek doen. Doktoren hebben hem geadviseerd om zich tot die tijd niet in te spannen.

Speler overleden

Trieste situaties lijken voetbalclub Dinamo Boekarest te achtervolgen. In 2016 kwam speler Patrick Ekeng om het leven tijdens een wedstrijd van Dinamo. Afgelopen zomer zakte de toenmalige trainer Eugen Neagoe nog in elkaar op de bank en moest ter plekke worden gereanimeerd en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De wedstrijd lag een kwartier stil en werd daarna uitgespeeld.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie