Sport

Ibrahimovic en Lukaku hoofd tegen hoofd in kwartfinale Coppa Italia

1. Newschevron right
  2. Ibrahimovic en Lukaku hoofd tegen hoofd in kwartfinale Coppa Italia

Gisteravond won Inter met 2-1 van AC Milan in de kwartfinale van de Italiaanse Beker. De wedstrijd verliep alleen niet zonder slag of stoot. Voetbalgrootheden Romelu Lukaku en Zlatan Ibrahimovic kregen ruzie aan het einde van de eerste helft en dat ging er op z'n zachtst gezegd heftig aan toe. Ploeggenoten moesten de twee mannen zelfs uit elkaar houden.

Hoofd tegen hoofd

Vlak voor rust ontstond er een woordenwisseling waarbij Ibrahimovic een opmerking maakte richting Lukaku: "Bel je moeder, doe jullie voodoo shit, kleine ezel". Deze viel absoluut niet in goede aarde bij de Belg, die ontplofte en Zlatan schreeuwend vroeg om 'mee naar binnen te gaan'. De mannen stonden zelfs hoofd tegen hoofd op het veld en werden door teamgenoten uit elkaar gehaald. De voetballers kregen beiden een gele kaart van de scheidrechter.

Tweede geel

Ibrahimovic scoorde in de eerste helft nog de 1-0, maar werd in de tweede helft de schlemiel. Hij kreeg na een overtreding namelijk een tweede gele kaart en moest het veld met rood verlaten. Daarna maakte uitgerekend Lukaku de gelijkmaker. In de 97e minuut zorgde oud-Ajacied Christian Eriksen voor de 2-1 en pakte Inter de winst.