Sport

Rico Verhoeven wil tegen Hesdy Gerges vechten

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Rico Verhoeven wil tegen Hesdy Gerges vechten

Rico Verhoeven heeft na de afzegging van Ben Saddik alweer een nieuwe tegenstander gevonden waar hij tegen wil vechten: Hesdy Gerges.

Quote

Ik ben niet vergeten wat hij tijdens de persconferentie na Badr zei

Rico Verhoeven

Jamal Ben Saddik zei eerder de wedstrijd die hij 30 januari tegen Rico Verhoeven zou spelen af. Hij zou last hebben van een rugblessure. Rico was teleurgesteld over de afzegging. "Ik was echt klaar voor hem", vertelt hij tegen De Telegraaf. "Drie maanden training en dan een week vooraf eruit is frustrerend."

Hesdy Gerges

Tegen de krant laat hij ook weten dat in de tussentijd besloten heeft het op te gaan nemen tegen Hesdy Gerges. "Iemand met een grote bek heeft zich intussen weer gemeld", zei hij daarover. Rico vocht in het verleden al meerdere keren tegen Hesdy en won deze wedstrijden allemaal.

"Ik ben niet vergeten wat hij tijdens de persconferentie na Badr zei. Hij is nu de perfecte tegenstander. Hij heeft zijn laatste wedstrijd goed gewonnen, is dus fit en is mij al maanden aan het bestoken. Nu moet hij maar zijn kans pakken dan! Het is aan GLORY om dit vandaag nog op te zetten! Ik wil hem!"

Ster advertentie
Ster advertentie