Sport

Cristiano Ronaldo bereikt nieuw mijlpaal: "850 goals en nog niet klaar"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Cristiano Ronaldo bereikt nieuw mijlpaal: "850 goals en nog niet klaar"

Cristiano Ronaldo heeft opnieuw een indrukwekkende mijlpaal bereikt door zijn 850ste doelpunt in zijn carrière te scoren.

Historische treffer

Tijdens het duel tegen Al-Hazem scoorde hij niet alleen de historische jubileumtreffer, maar leverde hij ook nog eens twee assists af. Hiermee scoorde Ronaldo al zijn zesde doelpunt in slechts twee wedstrijden in de competitie in Saoedi-Arabië, wat hem de titel van topscorer in de competitie opleverde. Zijn teamgenoot Sadio Mané, die ook het net wist te vinden, volgt met vijf doelpunten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nog lang niet klaar

Na een wat moeizame start in de competitie heeft Al-Nassr, dat nu drie opeenvolgende overwinningen heeft behaald, de achterstand op koploper Al-Hilal weten te verkleinen tot slechts 4 punten. Ronaldo deelde zijn blijdschap op sociale media: "Opnieuw een geweldige prestatie van het hele team. We blijven groeien. Kom op, Al Nassr: 850 doelpunten en we zijn nog lang niet klaar."

Niet officieel

Ondanks Cristiano's knappe prestatie staat Pelé nog steeds in het Guinness World Book of Records met 1.279 goals in 1.363 wedstrijden, maar daarin zijn ook vriendschappelijke wedstrijden meegeteld. Ronaldo scoorde zijn 850 goals in 1.179 wedstrijden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie