Sport

Veldbestormer Yassine (11) ontmoet idool Hakim Ziyech in Amsterdam

foto: Instagram Stories: Hakim Ziyech
  1. Newschevron right
  2. Veldbestormer Yassine (11) ontmoet idool Hakim Ziyech in Amsterdam

De elfjarige Yassine die tijdens het Champions League-duel tussen Lille en Ajax het veld op stormde en naar Hakim Ziyech rende, heeft zaterdag eindelijk zijn idool mogen ontmoeten. Vandaag zat de kleine veldbestormer in de Johan Cruijff Arena, waar hij zag hoe Ziyech de eerste Ajax-treffer scoorde tijdens de 6-1 winst op ADO Den Haag.

{instagram https://www.instagram.com/p/B6WRu5RBLyW/ }

Yassine Hussairy

De video waarin Yassine Hussairy zijn grote idool Hakim Ziyech kwam knuffelen tijdens een Champions League-duel, ging wereldwijd viral. Waar sommige voetballers boos worden op veldbestormers, gaf Ziyech de elfjarige jongen juist een knuffel en gaf hem vervolgens rustig mee aan de stewards. Ook beloofde hij het jochie dat hij zijn shirt na de wedstrijd zou geven. De voetballer van Ajax vertelde dat hij zich vereerd voelde door de actie van het jonge jochie. "Dit gebeurt niet zo 1, 2, 3."

Insta Stories

Hakim gaf zijn shirt na de wedstrijd aan iemand die zei dat hij de vader was van Yassine, maar dat bleek niet zo te zijn. Toen Ziyech die smerige truc enkele dagen later ontdekte, riep hij de hulp in van zijn Insta-volgers om in contact te komen met het jochie. Dat lukte, waardoor ze elkaar zaterdag weer in de armen konden sluiten. Op Insta Stories zien we hun ontmoeting en op de Insta van het jochie zien we dat hij heeft genoten in de Arena.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie