Naar homepage
Sport

Gareth Bale weet zeker dat aliens bestaan: "Het bewijs is overal"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Gareth Bale weet zeker dat aliens bestaan: "Het bewijs is overal"

Gareth Bale is op dit moment druk met het EK voetbal namens zijn land Wales, maar de voetballer houdt zich ook met hele andere zaken bezig. Zo laat hij weten er heilig van overtuigd te zijn dat aliens bestaan.

'Het bewijs is overal'

In een speciale Q&A met Sky Sports vertelde Bale meer over waarom hij in aliens gelooft. Een van de vragen luidde letterlijk: "Waar is het bewijs dat aliens bestaan?", waarna de voetballer vol overtuiging antwoordde: "Het bewijs is overal."

"Mensen moeten research doen. Dat doe ik al jaren en er is natuurlijk veel valse informatie, maar de Amerikaanse overheid heeft onlangs nog afbeeldingen en videobeelden vrijgegeven van vliegende objecten. Het staat allemaal online en ook op Netflix zijn een aantal programma's te vinden. Het is heel interessant."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

UFO's

De interviewer vertelde Bale ook dat hij collega-voetballer Harry Kane dezelfde vraag stelde. Volgens Kane was er echter niet genoeg bewijs dat aliens bestaan. Volgens Bale heeft dat antwoord van Kane één simpele reden. "Hij heeft niet genoeg research gedaan", zegt hij lachend, waarna hij concludeert: "Al die keren dat er al UFO's zijn gespot kunnen niet allemaal nep zijn."

Ster advertentie
Ster advertentie