Sport

Tumor ontdekt bij voormalig Ajax-aanvaller Sébastien Haller

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Tumor ontdekt bij voormalig Ajax-aanvaller Sébastien Haller

Bij Sébastien Haller is maandag een tumor in een van zijn teelballen ontdekt. De 28-jarige aanvaller van Borussia Dortmund heeft het trainingskamp van zijn club verlaten en wordt in Duitsland verder onderzocht.

Medische onderzoeken

Haller voelde zich maandagochtend na de training niet lekker en meldde zich bij de medische staf van Dortmund. Uit medische onderzoeken bleek dat de oud-Ajacied een tumor in zijn teelbal heeft. Inmiddels is Haller van het trainingskamp in de Zwitserse plaats Bad Ragaz teruggereisd naar Dortmund. De komende periode zullen meer onderzoeken plaatsvinden in een gespecialiseerd medisch centrum.

Reactie Borussia Dortmund

"Dit nieuws was een schok voor Sébastien en voor ons allemaal", aldus sportief directeur Sebastian Kehl van Borussia Dortmund. "De hele BVB-familie wenst Sébastien een zo spoedig mogelijk herstel toe. We zullen alles doen wat in onze macht ligt om ervoor te zorgen dat hij de best mogelijke behandeling krijgt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Carrière Haller

Haller stapte in juni over van Ajax naar Dortmund voor een bedrag van 31 miljoen euro. De 28-jarige international speelde sinds 2021 voor Ajax en van 2015 tot 2017 voor FC Utrecht.

Ster advertentie
Ster advertentie