STER Advertentie
STER Advertentie

5-jarig dochtertje van Mo Salah steelt de show bij Liverpool

5-jarig dochtertje van Mo Salah steelt de show bij Liverpool
AFP

Maandag 13 mei 2019 - 08:54 uur

|

Door:

Elize

Het is Liverpool opnieuw net niet gelukt om de landstitel binnen te slepen. De Engelse club, die dit seizoen maar een wedstrijd verloor, had net een puntje te weinig om kampioen te worden in de Premier League. Toch konden de spelers na de wedstrijd rekenen op een groot applaus van de fans. Voor Liverpool-speler Salah was het al helemaal een bijzondere middag. Hij mocht voor de tweede keer een Golden Boot, de Europese prijs voor de topschutter met het grootste aantal doelpunten, in ontvangst nemen. Om dat te vieren nam hij zijn dochtertje Makka mee het veld op. Het 5-jarige meisje kreeg misschien wel het grootste applaus van allemaal, nadat ze er vandoor ging met de bal een doelpunt maakte.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Invloedrijk

De 26-jarige Mohamed Salah werd vorige maand door Time Magazine uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke mensen van 2019. In het interview met het tijdschrift sprak de stervoetballer onder andere over de belangrijke rol die zijn dochter in zijn leven speelt. Zijn favoriete manier om te ontspannen na een wedstrijd is door tijd door te brengen met haar.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

  • Opgepakte Vestville-organisator betaalde $750.000 en privéjet voor Cardi B

  • Temptation Islands Rodanya in verwachting

  • Beyoncé dropt kleurrijke en krachtige clip van The Lion Kings 'Spirit'

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.sport.42054-5-jarig-dochtertje-van-mo-salah-steelt-de-show-bij-liverpool"}