STER Advertentie
STER Advertentie

5-jarig dochtertje van Mo Salah steelt de show bij Liverpool

5-jarig dochtertje van Mo Salah steelt de show bij Liverpool
AFP

Maandag 13 mei 2019 - 08:54 uur

|

Door:

Elize

Het is Liverpool opnieuw net niet gelukt om de landstitel binnen te slepen. De Engelse club, die dit seizoen maar een wedstrijd verloor, had net een puntje te weinig om kampioen te worden in de Premier League. Toch konden de spelers na de wedstrijd rekenen op een groot applaus van de fans. Voor Liverpool-speler Salah was het al helemaal een bijzondere middag. Hij mocht voor de tweede keer een Golden Boot, de Europese prijs voor de topschutter met het grootste aantal doelpunten, in ontvangst nemen. Om dat te vieren nam hij zijn dochtertje Makka mee het veld op. Het 5-jarige meisje kreeg misschien wel het grootste applaus van allemaal, nadat ze er vandoor ging met de bal een doelpunt maakte.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Invloedrijk

De 26-jarige Mohamed Salah werd vorige maand door Time Magazine uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke mensen van 2019. In het interview met het tijdschrift sprak de stervoetballer onder andere over de belangrijke rol die zijn dochter in zijn leven speelt. Zijn favoriete manier om te ontspannen na een wedstrijd is door tijd door te brengen met haar.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Nieuwe schok voor Casillas: echtgenote heeft kanker

  • FunX Talent-jury onder de indruk van 'Nederlandse Maître Gims': Yanno

  • 6 redenen waarom Albanië een geweldig vakantieland is

  • Jada Pinkett Smith: "Vroeger had ik een pornoverslaving"

  • Onvrijwillige seks en seksuele intimidatie worden strafbaar

  • Vrouw (48) plankt 4 uur en 20 minuten en verbreekt wereldrecord

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.sport.42054-5-jarig-dochtertje-van-mo-salah-steelt-de-show-bij-liverpool"}