STER Advertentie
STER Advertentie

Uniek: scheidsrechter scoort tijdens voetbalwedstrijd!

Zondag 26 mei 2019 - 10:29 uur

|

Door:

Burç

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Scheidsrechter Maurice Paarhuis is op dit moment populairder op internet, dan welke andere Nederlandse scheidsrechter dan ook. Niet omdat hij zo geweldig fluit, maar omdat hij per ongeluk een doelpunt scoorde in de wedstrijd tussen Harkemase Boys en HSV Hoek in de Derde Divisie. De beelden van het incident gingen de hele wereld over.

"Door de grond zakken"

Op de beelden lijkt het alsof Paarhuis bewust met een knietje scoort in het doel van Harkemase Boys, maar achteraf zegt hij dat het een ongelukje was: "Ik kan me goed voorstellen dat het lijkt alsof ik de bal schop, maar ik wilde mijn been optrekken. Dan kun je wel door de grond zakken. Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt, en ik hoop het ook nooit meer mee te maken."

Sportieve spelers

De voetballers bleven volgens de scheidsrechter rustig. "De spelers reageerden sportief," zei Paarhuis tegen Omrop Fryslân: "Ze hadden door dat het niet opzettelijk was en toen was het ook klaar."

Weinig impact

Het doelpunt van de scheidsrechter was de aansluitingstreffer voor HSV Hoek, terwijl de club op dat moment nog 3-1 achterstond. Uiteindelijk had de 3-2 van scheidsrechter Paarhuis weinig impact op de wedstrijd. Harkemase Boys won met 4-2.

Populair op FunX.nl

  • Lil Kleine post foto zoontje en maakt naam bekend

  • Rihanna kiest voor model met littekens voor Fenty-campagne

  • Oprah's interview met 'When They See Us'-mannen zorgt voor tranen

  • Bizarre attractie die viraal gaat blijkt nep

  • Vader wordt influencer 'om dochter te bewijzen hoe makkelijk het is'

  • Racistische aanklager uit 'When They See Us' stapt op door Netflix-serie

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.sport.42234-uniek-scheidsrechter-scoort-tijdens-voetbalwedstrijd"}