STER Advertentie
STER Advertentie

Martin Garrix maakt officiële muziek van EK Voetbal 2020

Martin Garrix maakt officiële muziek van EK Voetbal 2020
AFP

Zondag 20 oktober 2019 - 10:52 uur

|

Door:

Burç

De Nederlandse dj en producer Martin Garrix heeft bevestigd dat hij de officiële muziek van het aankomende Europese kampioenschap voetbal gaat maken voor de UEFA. De 23-jarige superster maakte bekend dit prachtige nieuws bekend tijdens het Amsterdam Dance Event. De EURO 2020-tune van Martin Garrix wordt in de lente van 2020 bekendgemaakt. Het zal een collabo worden met een zanger en ze zullen het voor het eerst live ten gehore brengen bij de opening van het EK-voetbal op 12 juni 2020.

Ongelofelijke eer

Martin Garrix vindt het geweldig dat dat hij de EK-tune mag maken: "Het is een ongelofelijke eer dat ik gevraagd ben om het officiële nummer van UEFA EURO 2020 te maken. Ik kan niet wachten om iedereen het nummer te laten horen. Het toernooi dat volgend jaar in de zomer plaatsvindt, brengt de fans dichter bij de actie dan ooit. Ik hoop dat mijn nummer alle Europeanen het gevoel geeft dat ze er deel van uitmaken."

EK in 12 landen

Het EK-voetbal vindt volgend jaar in de zomer plaats in twaalf verschillende steden, waaronder Amsterdam. Dat is speciaal vanwege het zestigjarig jubileum van het prestigieuze toernooi.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Mislukte quarantaine-kapsels gaan viral

  • "Mijn vriendin scheert haar benen niet meer en daar ben ik niet blij mee"

  • Bilal Wahib laat "fuckboy anthem" met Bizzey horen

  • Hoestende tijger in dierentuin New York heeft coronavirus

  • Ga mee met de hype: zo maak je de lekkerste aardbeien met chocolade

  • Bill Gates bouwt zeven fabrieken voor coronavaccin