STER Advertentie
STER Advertentie

Rode kaart voor voetballer die kip doodschopt tijdens wedstrijd

Rode kaart voor voetballer die kip doodschopt tijdens wedstrijd
twitter/Latest News

Woensdag 6 november 2019 - 15:29 uur

|

Door:

Burç

Als je dacht dat die twee gele kaarten in de Champions League-wedstrijd van Chelsea tegen Ajax bizar waren, dan ken je voetballer Ivan Gazdek nog niet. In de wedstrijd tussen NK Jelengrad en Jasenovac staken een aantal kippen het veld over. In een korte video zien we hoe Ivan Gazdek ze achtervolgt. Hij lijkt ze van het veld te willen jagen, maar doet dan iets idioots en schopt een van de kippen. Het arme dier valt direct dood neer en wordt daarna door de voetballer over het hek gegooid.

LET OP: SCHOKKENDE BEELDEN

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rode kaart

In een artikel van de lokale nieuwssite 24 Sata vertelt Ivan Gazdek dat hij na het schoppen van de kip direct de kleedkamer kon opzoeken. De scheidsrechter gaf hem namelijk een rode kaart wegens onsportief gedrag. Ondanks de rode kaart eindigde de wedstrijd in een 8-1 overwinning voor het team van Gazdek. De eigenares van de kippen heeft niet geklaagd, maar de voetballer heeft haar wel een nieuwe kip gegeven en zijn excuses aangeboden.

"Geen opzet"

Gazdek zegt dat het per ongeluk ging en dat het niet zijn bedoeling was om de kip dood te schoppen: "Geloof mij, het was niet met opzet. Kippen lopen bij ons constant het veld, waardoor het spel steeds stil wordt gelegd. Ik ben naar de kippen gerend om ze weg te jagen. Ik zwaaide met mijn been en vermoorde er per ongeluk eentje, fuck it." Opvallend genoeg bezit Gazdek zelf een hond, twee katten en had tot voor kort ook een papegaai, maar die is helaas overleden. Het is niet bekend of hij de vogel ook heeft doodgeschopt.

Om deze Giphy te zien moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • TVOH-kandidaat Richy uit woede op Facebook: "Lil Kleine is een slechte coach"

  • Ayoub en Kes zingen prachtig duet in Arabisch in 'TVOH'

  • Officieel: Prins Harry en Meghan doen afstand van koninklijke titels

  • Belgische politie vindt wietplantage in een brug

  • Conor McGregor wint vliegensvlug bij comeback in UFC

  • Timbaland viel 59 kilo af na afkicken van pijnstillers en leeft nu gezond