Sport

Woede om Galatasaray-voetballer Ryan Donk: "We zijn de seksfeesten van Donk zat"

foto: EPAfoto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Woede om Galatasaray-voetballer Ryan Donk: "We zijn de seksfeesten van Donk zat"

De clubpresident van de Turkse voetbalclub Galatasaray, Mustafa Cengiz, is op z'n zachtst gezegd niet bepaald blij met voetballer Ryan Donk. Dat meldt de Turkse krant Milliyet. Volgens de krant is de president boos over de activiteiten buiten het veld van de voetballer, die een slechte invloed zouden hebben op de prestaties van het team. Van dat verhaal klopt echter niets volgens Galatasaray. Dat laat de club weten in een statement.

Seksfeesten

Milliyet schrijft dat Cengiz begin deze week een bijeenkomst organiseerde met andere clubbestuurders, vanwege de slechte prestaties van de Turkse topclub. Zo won de club maar één keer in de laatste zes wedstrijden.

Met name Donk moest het ontgelden tijdens de meeting. "We zijn de seksfeesten van Donk helemaal zat", zou Cengiz gezegd hebben volgens Milliyet. "De spelers trainen niet goed. Ze hebben 's avonds feestjes en moeten dan 's morgens weer trainen. Dan kunnen ze geen prestatie meer leveren, omdat ze hun energie al ergens anders aan hebben verspild. Ze zijn te veel bezig met plezier maken."

Reactie Galatasaray

Galatasaray heeft geschokt gereageerd op het bericht van Milliyet en gaat stappen ondernemen tegen de krant. Dat laat de club in een statement weten. Volgens Galatasaray zijn de uitspraken die Cengiz gedaan zou hebben 'volledig verzonnen'. "Het is op zijn minst immoreel om de president van Galatasaray zo in diskrediet te brengen met deze uitlatingen, die totaal niet kloppen en vol laster zitten", schrijft de Turkse topclub, die de Turkse krant heeft aangeklaagd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie