Sport

Jake Paul en Tommy Fury bevestigen wedstrijd en gaan eindelijk de ring in

foto: Screenshot BT
  1. Newschevron right
  2. Jake Paul en Tommy Fury bevestigen wedstrijd en gaan eindelijk de ring in

Goed nieuws voor de fans van Jake Paul en Tommy Fury: na twee gecancelde wedstrijden gaan de rivalen nu echt samen de ring in. Dat hebben de heren allebei bevestigd. De wedstrijd vindt plaats op 26 februari in Saudi-Arabië.

Heftige staredown

De twee boksers zouden al twee keer eerder tegenover elkaar in de ring staan. Beide keren moest Fury afzeggen: de Brit kampte in 2021 met een blessure en in augustus 2022 had hij problemen met de aanvraag van zijn visum.

Het lijkt erop dat de wedstrijd deze keer wel doorgaat. De twee kwamen zondag in de OVO Wembley Arena in Londen bij elkaar voor een staredown en dat ging er behoorlijk heftig aan toe. De mannen moesten al snel uit elkaar worden gehaald en de beelden daarvan gaan momenteel rond op social media.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reactie Fury

Fury is ervan overtuigd dat hij gaat winnen. "De bokscarrière van Jake Paul eindigt op 26 februari en dan kan ik eindelijk verder met de mijne", zei hij in een verklaring. "Elke keer als ik uitga, vraagt iedereen me naar het Jake Paul-gevecht. Dat is binnenkort voorbij, iedereen zal me vragen hoe het voelde om Jake Paul knock-out te slaan. De wereld staat op het punt om te zien wat er gebeurt als een echte bokser tegenover een YouTuber staat."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie