Sport

GERUCHT: 'Zidane en Marcelo naar Juventus'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. GERUCHT: 'Zidane en Marcelo naar Juventus'

Dat Zinedine Zidane de nieuwe trainer van Juventus gaat worden, horen we al een tijdje in de wandelgangen. De Italiaanse krant Tuttosport schrijft dat de komst van Zidane heel dichtbij is. De Franse Algerijn lijkt Marcelo mee te nemen, want de krant kopt met 'Marcelo is van Juve'.

Ciao Ronaldo

Marcelo en Zidane wonnen bij Real Madrid al vele prijzen, zoals drie keer de Champions League, de landstitel en de Spaanse beker. Als de twee naar Juventus gaan, dan komen ze daar een oude bekende tegen. Cristiano Ronaldo maakte afgelopen zomer namelijk de opmerkelijke transfer van de Koninklijke naar de Oude Dame.

En Allegri dan?

De huidige trainer van Juventus is de Italiaan Massimiliano Allegri. Het gerucht gaat dat hij na vijf jaar toe is aan een nieuwe uitdaging. Vooral als Juventus ook dit jaar de Champions League niet weet te winnen.

Zidane en Juventus

Juventus moet voor Zinedine Zidane aanvoelen als een comeback op vertrouwd terrein. Hij droeg in het verleden vijf jaar lang het shirt van de Turijnse club. In meer dan tweehonderd wedstrijden won hij onder andere de Champions League, de landstitel, de Super Cup en de Italiaanse beker.

Ster advertentie
Ster advertentie