Sport

Logan Paul wil met broertje Jake Paul in de ring stappen

foto: X: @LoganPaul
  1. Newschevron right
  2. Logan Paul wil met broertje Jake Paul in de ring stappen

De langverwachte bokswedstrijd tussen Jake Paul en Mike Tyson, ook wel bekend als 'het gevecht van de eeuw', is helaas uitgesteld. Echter, als het aan Jakes broertje Logan Paul ligt, krijgt het publiek op 20 juli nog steeds een mooi gevecht te zien. De influencer stelde namelijk voor om Mike Tysons plaats in te nemen in de ring.

Bokservaring

Net als Jake heeft Logan Paul een succesvolle vechtsportcarrière weten op te bouwen. Logan is namelijk sinds 2022 als professionele worstelaar verbonden aan WWE en is momenteel zelfs regerend kampioen. Logan heeft echter ook ervaring als bokser. Zo vocht hij in et verleden tegen KSI, Dillon Danis en Floyd Mayweather Jr. Als het aan Logan ligt wordt zijn broertje zijn vierde tegenstander in de ring.

"F*ck it"

In een tweet zegt Jake: "Mike Tyson ligt er dus uit? Ik neem zijn plaats wel in, zodat we dit eens en voor altijd rechtzetten." Jake Paul liet niet over zich heen lopen en reageerde op de tweet van zijn broer. "Mama wil niet dat ik je knockout sla, maar f*ck it. De verliezer moet zijn achternaam veranderen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uitgesteld

Afgelopen weekend kwam het nieuws naar buiten dat het gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson op 20 juli niet meer doorgaat. Dit omdat Iron Mike last heeft van een maagzweer. Daardoor moet de bokslegende het de komende weken rustig aan doen. Het is vooralsnog onduidelijk wanneer het gevecht nu zal plaatsvinden.

Ster advertentie
Ster advertentie