Sport

Eriksen deelt foto vanuit ziekenhuis: "Het gaat goed met me"

foto: Instagram: @chriseriksen8
  1. Newschevron right
  2. Eriksen deelt foto vanuit ziekenhuis: "Het gaat goed met me"

Christian Eriksen heeft van zichzelf laten horen vanuit het ziekenhuis. De Deense middenvelder zakte zaterdagmiddag in elkaar tijdens de wedstrijd tegen Finland (0-1) en laat nu middels een foto op Instagram weten hoe het met 'm gaat.

'Het gaat goed met me'

Op de foto is te zien dat Eriksen, liggend in zijn ziekenhuisbed, zijn duim opsteekt. "Hallo iedereen, ontzettend bedankt voor jullie lieve en geweldige berichtjes over de hele wereld", schrijft de voetballer in zijn caption. "Dat betekent veel voor mij en mijn familie. Het gaat naar omstandigheden goed met me. Ik moet nog wel onderzoeken ondergaan in het ziekenhuis, maar ik voel me oké."

"Nu zal ik juichen voor de jongens in het Deense elftal in de volgende wedstrijden. Laten we voor heel Denemarken spelen. Groet, Christian."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reactie via zaakwaarnemer

Gisteren gaf Eriksen al een eerste reactie via zijn zaakwaarnemer. "Bedankt voor jullie steun. Ik zal niet opgeven. Ik voel me beter, maar ik wil begrijpen wat er met mij is gebeurd. Ik wil iedereen bedanken voor alles wat jullie voor me hebben gedaan", liet hij weten.

Onwel

De 29-jarige sterspeler van Denemarken werd zaterdag tijdens de EK-wedstrijd tussen Denemarken en Finland onwel en moest vervolgens gereanimeerd worden op het veld, nadat hij uit het niets in elkaar zakte. Een grote schok, die zowel spelers als kijkers wereldwijd raakte. De wedstrijd werd in eerste instantie gestaakt en Eriksen werd per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Later die dag werd de wedstrijd hervat en verloor Denemarken met 0-1 van de Finnen.

Ster advertentie
Ster advertentie