Sport

Eriksen geeft eerste reactie: 'Ik voel me beter'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Eriksen geeft eerste reactie: 'Ik voel me beter'

Christian Eriksen heeft een eerste reactie gegeven nadat hij zaterdagmiddag in elkaar zakte op het veld. De Deense voetballer laat via zijn zaakwaarnemer weten dat hij zich beter voelt, zo meldt La Gazetta dello Sport. "Bedankt voor jullie steun. Ik zal niet opgeven. Ik voel me beter, maar ik wil begrijpen wat er met mij is gebeurd. Ik wil iedereen bedanken voor alles wat jullie voor me hebben gedaan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op het veld gereanimeerd

De 29-jarige Eriksen werd zaterdag tijdens de EK-wedstrijd tussen Denemarken en Finland gereanimeerd op het veld nadat hij uit het niets in elkaar zakte. Een grote schok, die zowel spelers als kijkers wereldwijd raakte. De wedstrijd werd gestaakt en Eriksen werd met een ambulance afgevoerd. Zijn arts meldde gisteren dat hij denkt dat de speler "zeker weer op de been komt". Hij vertelde nog te onderzoeken of het om een hartstilstand gaat.

In het ziekenhuis

Eriksen blijft voorlopig nog even in het ziekenhuis in Kopenhagen ter observatie. Volgens zijn zaakwaarnemer hoopt hij donderdag aanwezig te kunnen zijn in het stadion als zijn ploeg het opneemt tegen België.

Ster advertentie
Ster advertentie