Naar homepage
Sport

Lionel Messi: "Een droom om in de Verenigde Staten te spelen"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Lionel Messi: "Een droom om in de Verenigde Staten te spelen"

Lionel Messi heeft een uitgebreid en openhartig interview gegeven aan Spaanse televisiezender La Sexta. In het interview bespreekt hij zijn toekomst en zegt daarbij dat het zijn droom is om ooit in de VS te spelen.

Opvallende droom

Messi speelt al zijn hele carrière voor FC Barcelona maar de afgelopen maanden is de relatie tussen hem en zijn club ernstig bekoeld geraakt. In het interview praat de Argentijnse superster uitgebreid over zijn toekomst en onthult daarin een opvallende droom: "Een van mijn dromen is om ooit in de Amerikaanse MLS te spelen en in de Verenigde Staten te leven. Maar ik weet niet of en wanneer dat gaat gebeuren."

Toekomst onduidelijk

Over zijn toekomst bij zijn huidige club Barcelona zegt Messi het volgende: "Het zou nu niet slim zijn om te zeggen wat ik na dit seizoen ga doen, want dat weet ik gewoon nog niet. Ik wacht tot het seizoen afgelopen is en zal in de tussentijd niet praten met andere clubs over een transfervrije overstap." De 33-jarige Messi probeerde afgelopen zomer al een vertrek bij Barcelona te forceren, maar de inmiddels opgestapte voorzitter Josep Maria Bartomeu hield de ontevreden clubicoon aan zijn contract. Waar Messi volgend seizoen zal voetballen is dus nog voor iedereen onduidelijk en zal daarom de komende maanden onderwerp van discussie blijven.

Ster advertentie
Ster advertentie