Sport

Jamal Ben Saddik wil rematch: "Ik ben sterker dan Rico Verhoeven"

foto: Instagram jamalbensaddik
  1. Newschevron right
  2. Jamal Ben Saddik wil rematch: "Ik ben sterker dan Rico Verhoeven"

Afgelopen weekend werd Jamal Ben Saddik door Rico Verhoeven knockout geslagen in de vijfde ronde. Maar toch is Saddik positief. Volgens de kickbokser heeft Verhoeven gewonnen dankzij zijn conditie en niet vanwege zijn vechtskills. Ben Saddik laat meteen weten dat hij graag een rematch wil tegen de King of Kickboxing.

sterker

"Rico heeft het goed gedaan en ik wil hem feliciteren, maar je zag in de eerste ronde en in de tweede ronde dat ik te sterk voor hem was", vertelt Saddik aan Axed. "Ik heb hem vaak goed geraakt, ik voelde me de betere man in de ring en ik was sterker en sneller dan Verhoeven.

conditie

Volgens Ben Saddik heeft hij verloren, omdat Rico's conditie veel beter is. “Ik ben niet gewend om in de vierde en in de vijfde ronde te vechten, dus hij won het gevecht op uithoudingsvermogen", legt Jamal uit. "Ik ben de echte vechter. De harde klappen kwamen in de eerste twee rondes en hij heeft ze goed gevoeld."

rematch

Jamal Ben Saddik vertelt dat hij geen schrammetje heeft na het gevecht en dat hij ready is voor een rematch. "Het staat nu 1-1 en Rico heeft gevoeld dat ik te sterk voor hem ben", laat de vechter overtuigend weten aan Axed. Saddik gaat nu aan zijn conditie werken en volgens hem is Rico daardoor kansloos bij het volgende gevecht. "Ik ben er klaar voor, ik heb nog een appeltje met hem te schillen!"

Ster advertentie
Ster advertentie