Sport

11-jarige Ingairo mag stage lopen bij Real Madrid

foto: RTL4foto: RTL4
  1. Newschevron right
  2. 11-jarige Ingairo mag stage lopen bij Real Madrid

De 11-jarige Ingairo uit Groningen was woensdagavond te gast bij Humberto Tan om te vertellen over zijn bijzondere stageplek. De jonge voetballer mag volgend jaar een paar dagen meelopen bij Real Madrid.

Trainingsweek

Ingairo speelt momenteel bij club FC Lewenborg en deed aan het begin van de zomervakantie mee met een trainingsweek van Real Madrid in het Groningse Leek. Daar viel hij op bij de Spaanse trainers. De jonge voetballer vertelt dat hij is gekozen door Real Madrid vanwege zijn manier van spelen en houding. Andere kinderen waren 'gek aan het doen' terwijl Ingairo goed luisterde en lekker wilde voetballen.

Stage

Aan het einde van de trainingsweek werd Ingairo's vader Nino apart genomen met de vraag of zijn zoon stage wilde lopen in Madrid. "Je staat perplex", vertelt vader Nino. "Een klein traantje, kippenvel. Je weet even niet wat er gebeurt." Ook Ingairo vertelt dat hij 'super blij' is en er 'nog steeds geen woorden voor heeft'.

Het is nog niet duidelijk hoe de stage er precies uit gaat zien. De vader van Ingairo verwacht dat zijn zoon mee mag doen bij een jeugdteam van Madrid en misschien ook in het stadion mag komen.

Ster advertentie
Ster advertentie