Sport

'Rematch Rico Verhoeven en Badr Hari vindt volgend jaar plaats'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. 'Rematch Rico Verhoeven en Badr Hari vindt volgend jaar plaats'

Als het aan de trainers en managers van Rico Verhoeven en Badr Hari ligt, komt er volgend jaar een rematch tussen beide kickboksers. Badrs trainer Mike Passenier zei in VechtersBazen dat er binnenkort een gevecht aankomt. Rico's manager Karim Erja bevestigt dit aan het AD.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Locatie en datum

Karim Erja zegt dat de intentie voor er gevecht er zeker is en dat Rico er zin in heeft. Er is nog niks getekend, maar er komt sowieso een gevecht.

"We weten alleen niet wanneer, we moeten er nog financieel met Glory zien uit te komen en dan een locatie vaststellen. Nee, het gevecht komt er niet op korte termijn. Je moet aan volgend jaar denken."

Zowel Mike Passenier als Karim Erja zouden het gevecht graag willen laten plaatsvinden in Nederland: "Met twee Nederlandse vechters moeten we het voor het volk ook mogelijk maken om er fysiek bij te zijn."

Rematch

Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat Rico Verhoeven tegen Badri Hari in de ring stond. Rico Verhoeven won toen met een technische knock-out, nadat Badr Hari geblesseerd raakte aan zijn arm en niet meer verder kon. Zo'n einde wil geen enkele topsporter en daarom kan Rico net als Badr Hari niet wachten op een rematch. Zo vertelde Rico Verhoeven toen vlak na de wedstrijd aan FunX.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie