Sport

Huis van Jamal Ben Saddik aangevallen met vuurwerk

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Huis van Jamal Ben Saddik aangevallen met vuurwerk

Op de woning van Jamal Ben Saddik is in de nacht van dinsdag op woensdag een aanslag gepleegd. Volgens het Belgische Openbaar Ministerie werd er een soort vuurwerk tot ontploffing gebracht bij het huis van de kickbokser in het Antwerpse district Borgerhout.

Niet aanwezig

Los van het huis van Ben Saddik raakten ook andere woningen en een aantal geparkeerde auto's beschadigd. De kickbokser was op het moment van de aanslag niet aanwezig in de woning, maar zijn vader, vrouw en kind waren wel thuis. Kort na het incident vond ook in het district Merksem een aanslag met vuurwerk plaats. Het OM heeft nog niet kunnen vaststellen of er een verband is tussen de twee incidenten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gehoorschade

De ontploffingen maakten zoveel lawaai dat zeker vijf mensen met gehoorschade naar het ziekenhuis moesten. Ook de vader van Ben Saddik liep gehoorschade op, maar mocht na verzorging snel weer naar huis. Volgens het OM is de schade van beide aanslagen aanzienlijk. Zo is de stenen dorpel van het huis van Ben Saddik in twee gebarsten. Tot zover zijn er nog geen verdachten gearresteerd voor de aanslagen.

Ster advertentie
Ster advertentie