Video

Jamal Ben Saddik over gevecht met Levi Rigters: "Hij gaat sowieso neer"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Jamal Ben Saddik over gevecht met Levi Rigters: "Hij gaat sowieso neer"

Op 19 maart is het eindelijk zover, dan staan de partij tussen Jamal Ben Saddik en Levi Rigters tijdens GLORY 80 op de planning. FunX-reporter Ouassima ging langs bij Jamal om voor te beschouwen op het gevecht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Niet klaar voor de storm'

Tijdens de persconferentie van vorige maand leek Jamal niet zo onder de indruk van Levi. Ouassima vroeg hem hoe dat precies zit, waarop Jamal antwoordde: "Ik ben van geen enkele vechter onder de indruk. Hij is een jonge jongen die net komt kijken. Het is niet omdat je kunt zwemmen, dat je dan ook in diep water kunt zwemmen. Dat is waar hij de fout ingaat. Hij is nog niet klaar voor de storm."

Eerder kwam Levi uit voor de vechtfranchise Enfusion, wat Jamal een stapje lager noemt dan Glory. "Met alle respect voor zijn voorbije tegenstanders, maar die waren niet echt van formaat. Dit is de eerste keer dat hij een echte test krijgt. Laat hem maar aantonen dat hij het aankan."

Smoesje

Levi is van mening dat veel mensen hem onderschatten. Jamal denkt dat Levi dat gebruikt als smoesje om zich in te dekken. "Hij moet niet gaan zeuren en zichzelf in de underdogpositie zetten. Je pakt zulke wedstrijden aan en je weet wat er van je verwacht wordt. Dan moet je gewoon laten zien wat je kan. Als je dat niet doet, hoor je er gewoon niet bij."

'Zo spectaculair mogelijk winnen'

Jamal vecht op 19 maart voor het eerst in vijf jaar weer in België, iets waar hij vooral van gaat genieten. "Ik ga alles geven, het publiek entertainen en natuurlijk zo spectaculair mogelijk winnen. Levi gaat sowieso neer."

Ster advertentie
Ster advertentie