Video

Ertugrul Bayrak over Glory 80-gevecht: "Je gaat de beste versie van mij zien"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Ertugrul Bayrak over Glory 80-gevecht: "Je gaat de beste versie van mij zien"

Op 19 maart is het eindelijk tijd voor het kickboks-evenement Glory 80 waar spectaculaire gevechten zullen plaatsvinden. Zo neemt Badr Hari het weer op tegen Arek Wrzosek en staat Jamal Ben Saddik in de ring tegenover Levi Rigters. Echter, het gevecht waar fans waarschijnlijk het meest naar uitkijken, is de Turkse clash tussen Serkan Ozcaglayan en Ertugrul Bayrak. Na eerder al een zelfverzekerde Serkan te hebben geïnterviewd, spreekt FunX-reporter Ouassima nu met Ertugrul over het aankomende gevecht, die volgens hem "sowieso spectaculair wordt".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Voelt weer net als vroeger"

Het is inmiddels al tweeënhalf jaar geleden sinds Ertrugruls laatste gevecht. Desondanks kijkt hij naar eigen zeggen ontzettend uit naar de wedstrijd tegen Serkan. "Ik heb al tweeënhalf jaar niet gevochten, dus dit gaat een heel leuke partij worden. The Clash of the Turkish gaat sowieso spectaculair worden." Ondanks dat hij lang niet meer in de ring heeft gestaan, was het voor Ertugrul niet al te moeilijk om weer in een wedstrijdritme te komen. "Het voelt weer net zoals vroeger eigenlijk, alsof het m'n eerste keer is. Dat ga ik in mijn voordeel gebruiken."

In een interview met FunX liet Serkan weten dat hij "een knock-outvechter is", iets wat Ertugrul ook terugziet in zijn tegenstander. "Serkan is een echte knock-outer. Ik zie hem als een emotionele vechter. Hij vecht agressief en gebruikt zijn emoties. Daar zie ik een mogelijkheid in."

"De beste versie"

Ondertussen is Ertugrul druk bezig met de voorbereidingen voor zijn Glory 80-gevecht waar fans volgens de kickbokser "de beste versie" van hem gaan zien. Hij voelt zich namelijk goed, heeft geen blessures en alles loopt volgens plan. Hij voelt dan ook totaal geen druk van buitenaf. "Ik zie het gewoon als elke andere partij en neem het zoals het is. Ik zie al dat ik ervan ga genieten, zeker na tweeënhalf jaar."

Ster advertentie
Ster advertentie