Sport

Glory wil in februari Verhoeven, Overeem en Hari in het Gelredome

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Glory wil in februari Verhoeven, Overeem en Hari in het Gelredome

Afgelopen zaterdag beleefde kickboksorganisatie Glory een geslaagde avond, waarbij zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven in een spectaculair gevecht zijn titel verdedigde tegen Jamal Ben Saddik. Direct na de partij keek Glory alweer uit naar de toekomst: op 19 februari willen zij Rico Verhoeven, Badr Hari en Alistair Overeem alle drie in actie zien in het Gelredome.

'Alle grote namen'

Afgelopen zaterdag waren er 18.000 toeschouwers in het Gelredome aanwezig en werden er meer dan 100.000 pay-per-views verkocht. Glory-voorzitter Pierre Andurand wil het in februari echter nog groter aanpakken. "Waarschijnlijk zal Verhoeven dan opnieuw in actie komen", zegt hij tegen NU.nl. "We hopen ook Badr Hari én Alistair Overeem in de ring te zien, als ze niet geblesseerd zijn."

"We gaan er echt een groot evenement van maken, met alle grote namen. We willen dit evenement zoveel mogelijk impact geven", aldus de Franse voorzitter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verhoeven, Hari en Overeem

Verhoeven verdedigde zijn zwaargewicht-titel afgelopen zaterdag met succes tegen Ben Saddik. Hij was de vervanger van Overeem, die het eigenlijk had moeten opnemen tegen de kampioen, maar hij raakte voor het gevecht geblesseerd. Het is nog onduidelijk hoeveel tijd Overeem nog nodig heeft te herstellen, al hoopt Glory hem dus in februari in actie te zien. Hetzelfde geldt voor Hari, die in september knock-out werd getrapt door de Pool Arkadiusz Wrzosek. Na de partij heeft de Marokkaanse kickbokser duidelijk gemaakt uit te zijn op revanche tegen Wrzosek. Mogelijk zou dat dus in februari al kunnen gebeuren.

Ster advertentie
Ster advertentie