Sport

Ben Saddik neemt het in maart op tegen GLORY-talent Rigters

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Ben Saddik neemt het in maart op tegen GLORY-talent Rigters

Jamal Ben Saddik keert op 19 maart na zijn verliespartij tegen Rico Verhoeven terug in de ring tegen aanstormend GLORY-talent Levi Rigters. Dat maakt de kickboksorganisatie bekend via Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Veteraan tegen talent

Ben Saddik maakt een comeback van zijn verliespartij tegen Rico Verhoeven in oktober, waarin hij dichtbij de wereldtitel was. Hij sloeg Verhoeven een grote bult onder het oog, maar verloor uiteindelijk alsnog met een technische knock-out in de vierde ronde.

Ben Saddik is een veteraan in de sport, terwijl Rigters een veelbelovend talent is die onder andere door Verhoeven als mogelijk toekomstig wereldkampioen wordt beschouwd. De 26-jarige Rigters won bij GLORY drie van zijn vier partijen. In gesprek met NU.nl zegt Rigters zich niet de underdog te voelen. "Op papier is dat misschien zo, maar zo voel ik dat zelf niet. Hij is een vechter, ik ben een vechter. Het enige verschil: hij heeft meer ervaring. That's it", aldus Rigters.

Voorprogramma Badr Hari

Het gevecht maakt deel uit van het voorprogramma van de partij tussen Badr Hari en Arek Wrzosek in het Belgische Hasselt. GLORY zal wegens onenigheid met de Nederlandse Vechtsportautoriteit (VA) voorlopig geen gevechten in Nederland organiseren. GLORY was het niet eens met enkele regels van de VA, waaronder die over dopingstraffen.

Ster advertentie
Ster advertentie