Sport

Inbrekers slaan toe bij woning Benzema tijdens wedstrijd Real Madrid - Elche

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Inbrekers slaan toe bij woning Benzema tijdens wedstrijd Real Madrid - Elche

Karim Benzema heeft helaas een slecht weekend achter de rug. De spits speelde niet alleen gelijk met Real Madrid tegen Elche (2-2), na het missen van een penalty, maar is het ook het slachtoffer geworden van een inbraak.

Tweede keer

Tijdens het La Liga-duel tegen Elche van afgelopen zondag besloten inbrekers toe te slaan bij de woning van de 34-jarige spits. Het is tot zover nog onbekend wat er allemaal is gestolen uit zijn huis. Het is inmiddels de tweede keer dat er bij de voetballer is ingebroken. Drie jaar geleden gebeurde het namelijk ook al tijdens een wedstrijd van Real Madrid.

Komt steeds vaker voor

Inbrekers hebben het de laatste tijd steeds vaker gemunt op voetballers. Zo werd er in december ingebroken bij PSV'er Eran Zahavi terwijl hij niet thuis was. Ook voor Zahavi was dat de tweede keer. De eerste keer werden zijn vrouw en kinderen vastgebonden door inbrekers toen hij met PSV op weg was naar Tilburg voor een wedstrijd tegen Willem II. Daarnaast werden ook de voetballers João Cancelo, Gerard Piqué en Ansu Fati het slachtoffer van een inbraak.

Ster advertentie
Ster advertentie