Up 2 Date

PSV-speler Eran Zahavi mogelijk weer slachtoffer geworden van criminelen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. PSV-speler Eran Zahavi mogelijk weer slachtoffer geworden van criminelen

Het ziet ernaar uit dat PSV'er Eran Zahavi wederom het slachtoffer is geworden van criminelen. Gisteravond werd er voor de tweede keer in zijn huis in de wijk Buitenveldert in Amsterdam ingebroken.

Niemand thuis

De politie wil om privacyredenen niet zeggen bij wie de inbraak heeft plaatsgevonden, maar een woordvoerder meldt wel aan de NOS dat dit jaar in mei in hetzelfde huis een overval is gepleegd. Daarnaast kan ook een woordvoerster van PSV niet zeggen of het inderdaad om een inbraak in het huis van Zahavi gaat. De Israëlische voetballer is momenteel met zijn gezin in Dubai en herstelt van een blessure.

Zahavi wil niet meer terugkeren

Ondanks dat de politie niet wel bevestigen of het om de Zahavi gaat, meldt de Israëlische nieuwssite Ynet dat de voetballer op de hoogte is gesteld van de inbraak. Daarnaast meldt de site dat hij niet bereid is om terug te keren naar Nederland.

Overval in mei

In mei dit jaar was de 34-jarige spits ook al het doelwit van criminelen. Toen waren twee overvallers, die zich voordeden als postbezorgers, zijn huis binnengedrongen. Zowel Zahavi's vrouw als hun kinderen werden vastgebonden, kregen tape op hun mond geplakt en werden bedreigd met een vuurwapen. De twee gingen er uiteindelijk vandoor met persoonlijke eigendommen en contant geld. Bij de overval raakte niemand gewond.

Ster advertentie
Ster advertentie