Sport

Ihattaren wisselt van zaakwaarnemer en werkt in geheim aan comeback

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Ihattaren wisselt van zaakwaarnemer en werkt in geheim aan comeback

Voetballer Mohamed Ihattaren was een tijdje spoorloos verdwenen, maar lijkt inmiddels te werken aan zijn comeback. Het AD meldt namelijk dat de 19-jarige Ihattaren per direct vertrokken is bij zijn zaakwaarnemer en eerder deze week verscheen er al een foto van de voetballer met een personal trainer op Instagram.

Nieuwe doorstart

Ihattaren vertrekt bij de bekende zaakwaarnemer Mino Raiola om een nieuwe doorstart te maken met Ali Dursun, onder andere zaakwaarnemer van Frenkie de Jong. Dursun gelooft in de kansen van Ihattaren op een doorstart en wil hem daarbij helpen. Hij vindt dat Ihattaren een aantal dingen anders moet aanpakken, maar denkt ook dat de middenvelder goede begeleiding nodig heeft. Volgens de zaakwaarnemer is de speler van goede wil om zijn carrière weer nieuw leven in te blazen.

Comeback

Dat Ihattaren bezig lijkt te zijn met een comeback, wordt onderstreept door een foto op Instagram, waarop de speler poseert met een personal trainer. In het geheim zou hij keihard aan het werk zijn om weer volledig fit te worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Spoorloos

Ihattaren verruilde PSV afgelopen zomer voor Juventus, waarna de Italiaanse topclub hem meteen verhuurde aan Sampdoria. Hij speelde tot nu toe nog geen minuut voor Sampdoria. Volgens La Gazzetta dello Sport komt dat mede doordat hij nog niet wedstrijdfit en vijf kilo te zwaar was. Uiteindelijk vertrok de voetballer vorige maand naar Nederland vanwege 'privéredenen'. Sindsdien was de speler een tijdje spoorloos en wist niemand waar hij zich bevond.

Ihatarren verloor een tijdje terug zijn vader en volgens Italiaanse media zou de speler daarom aan een zware depressie lijden en zelfs willen stoppen met voetbal. Volgens Rik Elfrink, PSV-watcher voor het Eindhovens Dagblad, is daar echter niets van waar. "Dat hij de voetbalschoenen nu al aan de wilgen wil hangen, zoals in Italië gemeld, lag tot voor kort niet in de planning en wordt door bronnen rond de voormalig PSV'er nog niet herkend", aldus Elfrink.

Ster advertentie
Ster advertentie