Sport

Badr Hari verlengt contract bij Glory en neemt het opnieuw op tegen Wrzosek

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Badr Hari verlengt contract bij Glory en neemt het opnieuw op tegen Wrzosek

Hoewel Badr Hari's laatste drie gevechten niet bepaald een succes waren, is de legendarische zwaargewicht allesbehalve uitgevochten. De 37-jarige kickbokser heeft namelijk een meerjarige contractverlenging getekend bij Glory en stapt in maart weer in de ring.

Rematch

"Met de verlenging van Hari legt GLORY een belangrijke atleet in de talentrijke zwaargewicht divisie voor de komende jaren vast. Hari hoopt begin 2022 direct een einde te maken aan een reeks van drie verloren gevechten, waarin hij in elk van deze gevechten op voorsprong stond voordat deze abrupt ten einde kwamen", aldus de kickboksorganisatie. Badr stapt 19 maart tijdens Glory 80 in de ring voor een rematch tegen Arek Wrzosek.

Teleurgesteld

Begin september vorig jaar vocht Amsterdamse kickbokser tegen Arek Wrzosek. Hoewel de Badr de wedstrijd vier minuten lang domineerde, ging hij in de tweede ronde alsnog knock-out, nadat zijn tegenstander hem tegen het hoofd trapte. Een aantal dagen daarna liet hij weten teleurgesteld te zijn in zichzelf en een rematch te willen tegen Wrzosek.

Gevecht tegen Rico?

Badr wil nog altijd een gooi doen naar de wereldtitel en hoopt op een gevecht tegen regerend wereldkampioen Rico Verhoeven. Voordat het zover is, moet Badr eerst andere zwaargewichten zien te verslaan. Daarnaast ziet de wereldkampioen een rematch tegen Badr naar eigen zeggen niet zitten, omdat hij "continu blijft verliezen". "Je kunt iemand die alles verliest niet tegenover iemand zetten die alles wint. Dat slaat nergens op", aldus de wereldkampioen in de B.V.S.C.-podcast van NPO Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie