Sport

'Kylian Mbappé vertrekt voor 50 miljoen euro per jaar naar Real Madrid'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Kylian Mbappé vertrekt voor 50 miljoen euro per jaar naar Real Madrid'

Het ziet ernaar uit dat Paris Saint-Germain aanstaande zomer afscheid moet gaan nemen van sterspeler Kylian Mbappé. De 22-jarige aanvaller zou namelijk een contract hebben getekend bij Real Madrid, zo meldt het Duitse dagblad BILD.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

50 miljoen per jaar

Het gerucht over Mbappés vertrek naar Real Madrid doet al langer de ronde, maar in een artikel dat gisteren werd gepubliceerd claimt BILD meer te weten over zijn deal met de club. Mbappé zou een vijfjarig contract hebben getekend en krijgt een jaarsalaris van 50 miljoen euro. Daarmee wordt de Fransman de best betaalde voetballer ter wereld. Ook zou de Madrileense club geen transfersom hoeven te betalen aan PSG.

Droomclub

Het contract van Mbappé bij PSG loopt op 1 juli af en de voetballer heeft meermaals laten weten dat hij bij zijn droomclub Real Madrid wilde spelen. Volgens BILD zou PSG zijn best hebben gedaan om hem zijn contract toch te laten verlengen. Zo was de Parijse club bereid om zijn salaris gelijk te trekken met dat van Messi en Neymar, die beiden aanzienlijk meer verdienen.

Officiële aankondiging volgt nog

Mogelijk zal de megadeal in de komende maanden officieel aangekondigd worden, maar voor het zover is nemen PSG en Real Madrid het eerst tegen elkaar op in de achtste finale van de Champions League. Helaas moet Mbappé de eerste wedstrijd tegen Real missen vanwege een spierblessure.

Ster advertentie
Ster advertentie