Naar homepage
Sport

McGregor deelt tijdens verhitte staredown al eerste trap uit aan Piorier

foto: YouTubefoto: YouTube
  1. Newschevron right
  2. McGregor deelt tijdens verhitte staredown al eerste trap uit aan Piorier

Conor McGregor is back en vecht zaterdagnacht tijdens UFC 264 tegen Dustin Poirier. De controversiële Ier heeft nog een appeltje te schillen met Poirier die hem zes maanden geleden overtuigend versloeg in de octagon. Tijdens de persconferentie en staredown liet de MMA-vechter zich dan ook helemaal gaan.

Trilogy

Zaterdag is de derde ontmoeting tussen McGregor en Poirier. Zoals gezegd werd McGregor zes maanden geleden nog verslagen, maar tijdens de eerste ontmoeting in 2014 sloeg hij Poirier knock-out tegen het canvas. De inmiddels 32-jarige McGregor, die al drie keer met pensioen is gegaan en weer is terugkomen, is tot de tanden toe gewapend om zijn rivaal nog een keer naar de grond te brengen.

Onemanshow

De bekendste MMA-vechter aller tijden gedroeg zich weer zoals we hem kende en schroomde niet om er weer een showtje van te maken. Poirier kreeg flink wat verwensingen naar zijn hoofd en ook zijn vrouw moest het ontgelden. De voormalig MMA-kampioen zwoer zelfs meerdere keren dat hij Poirier ging vermoorden in de ring.

Trap uitdelen

De excentrieke McGregor ging tijdens de staredown zelfs nog een stapje verder en probeerde zijn tegenstander van zaterdag alvast een trap uit te delen. De kalme Poirier leek niet onder de indruk van het gedrag van McGregor. "Ik zie hier een man die ik heb verslagen en ik weet dat ik hem weer kan verslaan", zei hij koeltjes.

Trashtalk

McGregor is zo ongeveer de uitvinder van het 'trash-talken' en dat maakt hem naast zijn fighting skills zo immens populair. De UFC-vechter liet zien en horen het nog lang niet verleerd te zijn: "Zaterdag ga je als een hond door die octagon en in slaap gebracht worden. De man ziet er schandelijk uit. Met dit gewicht ziet hij er zwak uit. Zijn gewichtsvermindering raakt hem. Hij eindigt dit gevecht op een brancard".

Dat de Ier nog altijd populair is, bleek ook maar weer uit de cijfers. Volgens UFC-baas Dana White wordt UFC 264 met het gevecht tussen McGregor en Piorier het grootste pay-per-view evenement uit de geschiedenis van de UFC en zijn er nu al een recordaantal abonnementen verkocht. Bekijk hieronder het verhitte onderonsje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie