Sport

Conor McGregor vecht in juli opnieuw tegen Dustin Poirier

foto: Twitter: BleacherReport
  1. Newschevron right
  2. Conor McGregor vecht in juli opnieuw tegen Dustin Poirier

Conor McGregor gaat het in juli opnieuw opnemen tegen Dustin Poirier, de tegenstander waar hij in januari nog van verloor via een TKO (Technical Knock-Out). Het wordt de derde keer dat de twee het tegen elkaar opnemen in de kooi en de stand is 1-1 tot nu toe.

Trilogy

Op 10 juli staat het gevecht geboekt. "Het gevecht is geboekt", zegt McGregor in een post op Instagram. "10 juli gaan jullie zien waar The Mac voor staat. Aanpassen en volledig vernietigen." De eerste keer dat de twee het tegen elkaar opnamen, in 2014, won McGregor via een TKO in de eerste ronde van Poirier. De tweede keer was afgelopen januari, toen Poirier via een TKO won in ronde twee. Voor McGregor was dat de eerste keer dat hij in de kooi verloor via een knock-out.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Money Fight

De Amerikaanse Poirier had er na zijn overwinning op McGregor ook voor kunnen kiezen om te vechten voor de titel. Hij koos echter voor een derde gevecht met de Ier, waarschijnlijk omdat dat meer geld oplevert. De vorige ontmoeting was een enorm pay-per-view succes: 1,6 miljoen mensen kochten de rechten om het event te kunnen kijken, wat het op een na meest verkochte event is in de geschiedenis van de UFC (meest verkochte was McGregor tegen Khabib Nurmagomedov). Het ligt daarom in de lijn der verwachting dat het derde gevecht alleen nog maar meer zal opleveren.

Ster advertentie
Ster advertentie