Sport

FC Barcelona-spits Aubameyang gewelddadig beroofd in eigen huis

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. FC Barcelona-spits Aubameyang gewelddadig beroofd in eigen huis

Pierre-Emerick Aubameyang is vannacht op gewelddadige wijze overvallen in zijn huis. De spits van FC Barcelona en zijn vrouw zouden daarbij lichtgewond zijn geraakt.

Gewelddadig

Het nieuws is door zijn club FC Barcelona bevestigd aan persbureau AFP. De inbraak volgde enkele uren na een competitiewedstrijd van Barcelona gisteravond. Ten minste vier mannen wachtten Aubameyang op met een vuurwapen en een ijzeren staaf. De spits zou ook met die ijzeren staaf zijn geslagen. De overvallers dwongen hem vervolgens om een kluis in zijn huis open te maken, waaruit ze sieraden meenamen. Daarna vertrokken de overvallers in een witte Audi.

Niet de eerste keer

Een woordvoerder van de Catalaanse politie bevestigt dat er een overval is geweest in Castelldefels, maar wil uit privacyoverwegingen geen namen noemen. Twee maanden geleden zou Aubameyang ook al slachtoffer zijn geworden van een inbraak. Volgens de politie was er toen niemand thuis.

Het is niet de eerste keer dat Barcelona-voetballers worden overvallen. Dat gebeurt vaak tijdens wedstrijden van de Spaanse club. Eerder werden al woningen van Gerard Piqué, Ansu Fati, Jordi Alba, Samuel Umtiti en Philippe Coutinho beroofd.

Ster advertentie
Ster advertentie