Naar homepage
Sport

Promes weer vrij, nog wel verdacht van betrokkenheid bij steekpartij

bron: ANP
  1. Newschevron right
  2. Promes weer vrij, nog wel verdacht van betrokkenheid bij steekpartij

Ajax-speler Quincy Promes is weer op vrije voeten. De voetballer werd afgelopen zondag door de politie opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij. Volgens het Openbaar Ministerie zijn er geen redenen meer om zijn voorarrest te verlengen. Hij wordt nog steeds verdacht, maar mag het onderzoek - waar hij aan meewerkt - thuis afwachten.

Steekincident afgelopen zomer

Promes wordt verdacht van mishandeling met zwaar lichamelijk letsel tot gevolg. Afgelopen zomer zou een steekincident hebben plaatsgevonden in een bedrijfspand in Abcoude, waarbij een familielid van Promes gewond raakte. Volgens de advocaat van het slachtoffer stak Quincy hem neer. De voetballer zelf ontkent dat. Volgens zijn advocaat was hij op dat moment niet ter plaatse.

Ajax

Ajax heeft nog geen inhoudelijke reactie gegeven op de verdenking van Promes. Een woordvoerder liet aan verschillende media weten eerst met hem in gesprek te gaan. "Hij wordt beschuldigd, maar dat wil nog niet zeggen dat hij ook schuldig is." De aanvaller speelt morgen niet mee in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.

Ster advertentie
Ster advertentie